Stvaramo inspirativne brandove.

Bračka Stina u filmu najvećeg svjetskog online distributera vina

stina_wine.com2

Najveći svjetski online distributer vina wine.com uključio je bračku Stinu u svoj promotivni film. Wine.com ima sjedište u San Franciscu, postoji od 1998. godine, a godišnje ovu internetsku stranicu posjeti oko 20 milijuna čitatelja.

Stina osim dokazane kvalitete, svoj međunarodni uspjeh duguje i nagrađivanom brandigu iza kojeg stoje agencije Brandoctor i Bruketa&Žinić OM. Stinina potpuno bijela etiketa poput drevnog bračkog kamena inspirira i poziva na kreativno izražavanje. «Etiketa budi interes i radoznalost, nitko prema njoj nije ravnodušan. Upravo je etiketa na sajmovima ono što je prvo zamijećeno i što uopće potiče na kušanje.», kazao je Ivica Kovačević, direktor za razvoj vinarije Jako vino.

Stina vina su prisutna na tržištu tek četiri godine, a već su postala vrlo poznato i traženo vino u Hrvatskoj, ali i u mnogim zemljama svijeta. Prisutna su u Francuskoj, Njemačkoj, Belgiji, Švicarskoj, SAD-u, Kanadi, Velikoj Britaniji, Japanu, Kini, Švedskoj, Srbiji, Sloveniji, Guatemali i Španjolskoj u vinotekama i restoranima od kojih mnogi nose jednu ili dvije Michelinove zvjezdice. Poslužuje se uz poziv gostima da ostave trag na etiketi i da je tako personaliziraju. S najzahtjevnijeg francuskog tržišta na Brač dolaze kuhari i studenti kako bi učili o vinu.

Promotivni film wine.com možete pogledati na naslovnici wine.com klikom na «learn more».

No comments