Stvaramo inspirativne brandove.

Froddo rebranding

Više od godinu dana radili smo na rebrandingu i vizualnom identitetu Frodda, dok su naše sestrinske agencije  Bruketa&Žinić OM i Brigada, nastavile s implementacijom nove brand strategije.

Ilustracija

“Napravili smo opsežno istraživanje tržišta, razgovarali s roditeljima, te smo analizirali svjetske trendove u industriji dječje obuće. Uvid na temelju kojeg smo gradili brand je da je svako je svako dječje stopalo, baš kao i svako dijete posebno, a svaki novi korak je nova pustolovina za male junake. Za Froddovce ispunjeno djetinjstvo nema veze s čistoćom i velikom poslušnošću. Sretno dijete je i nestašno dijete koje se slobodno igra, istražuje koliko glista stane u čašu i koliko brzo može pojesti cijelu čokoladu. Novi Froddo slavi upravo tu različitost i svojim pristupom poručuje roditeljima da su djeca koja rastu izvan “kalupa” sretnija te ostavljaju upečatljivije “otiske”” – ističe direktorica agencije Brandoctor, Anja Bauer Minkara.

Posebnost ovog projekta je u tome što smo osim definiranja temelja branda, ovoga puta intenzivno sudjelovali u izboru kolekcije, sugeriranju novih proizvoda te pridonijeli konkurentnosti branda kroz osmišljavanje personaliziranih proizvoda. Od jeseni je u prodaju krenula nova linija tenisica koje djeca mogu oblikovati svojim crtežom i imenom te odabrati kalup koji odgovara njihovoj nozi.

Personalizirane tenisice

Glavna poruka branda – prirodnost, kvaliteta i individualnost djece, prenesena je kroz vizualni identitet i ilustracije koji su poslužili kao platforma za novu komunikacijsku kampanju agencije Bruketa&Žinić OM. Čitav proces rebrandinga zaokružen je predstavljanjem novog prodajnog koncepta kojeg je osmislila Brigada, a koji će se ubuduće nastaviti primjenjivati na svim Froddo prodajnim mjestima.

Pročitajte više o projektu na linku.

 

No comments