Stvaramo inspirativne brandove.

Nove snage u Brandoctoru

stipan

Unatrag godinu dana pojačali smo naš tim za još dva izvrsna mlada brand konzultanta. Stipan nam se pridružio prije točno godinu dana, a Željka je s nama od svibnja. Oboje su kreativni, znatiželjni i istražuju dok ne nađu činjenice koje će biti zanimljive potrošaču, a svojstvene su brandu na kojem rade. Te činjenice u rukama nemotiviranih ljudi bi ostale upravo to, dosadni i suhoparni podaci koje pročitaš, ali ti ne mijenjaju mišljenje ili svijest. Činjenice ili zanimljivosti u rukama ovo dvoje mladih konzultanata postaju temelj za stvaranje snažnih i inspirativnih brand priča koje će potrošači zapamtiti.

zeljka

Prije Brandoctora, Željka je godinu dana radila u Brigadi, našoj sestrinskoj agenciji specijaliziranoj za prodajne koncepte, dizajn prostora i produkata. Marketingašica je po struci, a u slobodno vrijeme pokušava ojačati državni BDP proizvodnjom vlastitog namještaja pod imenom mobiliar. Magistrirala je marketing na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Nakon što je pomogla izgraditi hrpu prodajnih mjesta, preurediti tuđe urede i proizvesti poneki komad namještaja, odlučila je svoja stečena znanja početi primjenjivati u izgradnji branda od temelja u Brandoctoru.

Stipan je preko tjedna brand consultant, a preko vikenda nogometaš. Za branding kaže kako je to poziv koji je odabrao njega. Piše priče kao što i igra nogomet – s puno kreativnosti, emocije i predanosti. Voli Byrona, Mućke i Coca Colu. Prije nego što nam se pridružio u Brandoctoru, radio je u Vipnetu i na projektu Hrvatskog paraolimpijskog odbora “Ono što nemamo čini nas jačima”. Magistrirao je komunikologiju, a trenutno je na doktorskom studiju iz informacijskih i komunikacijskih znanosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

No comments