Stvaramo inspirativne brandove.

Osvojili smo REBRAND 100® Global Awards šestu godinu za redom

rebrand2013

Šestu godinu za redom osvojili smo nagradu REBRAND 100®, ovaj put za rad na brandu bračkog vina Stina. Posebnu Distinction nagradu uz Stinu su dobili primjerice Wrigley i Starbucks, i to ispred poznatih svjetskih brandova poput Kellogg’s-a i Hewlett-Packarda. Ovime se bračko Stina vino svrstalo među najučinkovitije rebranding projekte na svijetu, prema kriteriju ocjenjivanja čiji je naglasak bio na strategijama koje su kreirale emocionalne veze s potrošačima i odgovarale na strateške ciljeve relevantne ciljnim skupinama i poslovnim planovima.

Pričanje “ljepljive” priče je bit dobrog brandinga, a ovogodišnji pobjednici učinili su to pametno, kreativno i sa stilom, izjavio je Allen Adamson, član žirija i izvršni direktor međunarodne branding agencije Landor.

REBRAND™ je vodeći svjetski izvor za učinkovite transformacije branda, a REBRAND 100 je njihova globalna nagrada, prva i najcjenjenija na području repozicioniranja brandova, praćena u medijima kao što su The Wall Street Journal, CNN Money, Bloomberg Businessweek.

 

No comments