Stvaramo inspirativne brandove.

Velika nagrada za malu agenciju sedmu godinu za redom

Svake godine krajem veljače u SAD-u se dodjeljuje nagrada REBRAND 100® Global Awards za najuspješnije rebrandinge na svijetu u protekloj godini od strane američkog REBRAND™. Sedmu godinu za redom dobitnici smo te prestižne nagrade, koja nas svrstava uz sam bok s najvećim svjetskim branding agencijama.

Ove smo godine osvojili nagradu Distinction za branding Smartsona – prvog smartphone centra u Hrvatskoj. Brandoctor je kreirao brand strategiju, novo ime i vizualni identitet, dok je naša sestrinska agencija Brigada zaslužna za implementaciju brandinga na prodajnom mjestu. Među nagrađenima su i rebranding Deutsche Telekoma, American Airlinesa, Fiji Airwaysa i Hyatt Hotelsa. To nam je posebno drago jer dokazuje da i mali klijenti s malim budžetima mogu kreirati promjenu i svrstati se uz najjače svjetske brandove.

Kao i svake godine konkurencija je bila iznimno jaka, a nagrađene su one strategije koje su uspjele kreirati emocionalne veze s potrošačima i odgovorile na strateške ciljeve koji su relevantni ciljnim skupinama i poslovnim planovima.

REBRAND™ je vodeći svjetski izvor za učinkovite transformacije branda, a REBRAND 100® Global Awards je njihova globalna nagrada, prva i najcjenjenija na području repozicioniranja brandova, praćena u medijima kao što su The Wall Street Journal, CNN Money, Bloomberg Businessweek.

No comments