Stvaramo inspirativne brandove.

Almagea

*Brand strategija je rađena prema zaštićenoj metodologiji Anje Bauer Minkara.

Zajedno s našom sestrinskom agencijom Bruketa&Žinić OM kreirali smo novi hrvatski brand inovativnih dodataka prehrani Almagea®. Brandoctor je kreirao temelje branda i novo ime, dok su Bruketa&Žinić OM zaslužni za vizualni identitet.

Danas je izazov lansirati brand dodataka prehrani zbog zasićenosti na tržištu. Zbog toga će se Almagea® diferencirati od konkurencije na emocionalnom i funkcionalnom nivou. Emocionalno putem imena, vizualnog identiteta i priče, a funkcionalno zbog oblika odnosno inovativne forme kapsule.

Ime Almagea® znači duša zemlje. Priča o brandu i samo ime inspirirani su sastojcima proizvoda. Inovativna formulacija sadrži najkvalitetnije prirodne esencije s ciljem unapređenja kvalitete zdravlja i života čovjeka. Kombinacija prirodnih sastojaka i inovativnosti domaćih i inozemnih stručnjaka čini ovaj brand jedinstvenim na hrvatskom tržištu.

Vizualni identitet branda Almagea® odražava spoj inovativne Fusion tehnologije i prirode predstavljen kroz simbole lista i kapljice vode. Elementi formiraju oblik samog proizvoda (kapsule) zadržavajući svoje prirodne boje, zelenu i plavu, kao što prirodni sastojci u Licaps® kapsuli zadržavaju svoja korisna svojstva. Kod ambalaže to svojstvo prikazano je tako što je površina ambalaže napravljena poput strukture lista.

Funkcionalna prednost branda Almagea® jest da dolazi u revolucionarnom obliku u kapsulama s bogatim sastojcima u tekućem obliku, Licaps®. Prvi proizvod s kojim se Almagea® predstavlja na hrvatsko tržište jest Almagea® SUNLOVE SKIN+ idealni pripravak za pripremu i zaštitu kože prije sunčanja te očuvanje preplanulog tena.

Branding: Brandoctor
Senior Brand Consultant: Anja Bauer Minkara
Brand Consultant: Petra Despot
Naming Consultant: Anja Bauer Minkara
Implementation: Jelena Mezga

Dizajn: Bruketa&Žinić OM
Creative Directors: Davor Bruketa i Nikola Žinić
Designer: Damir Mazinjanin
DTP: Marko Ostrež
Account Executive Senior: Martina Ivkić

← Natrag